Højrupvej 153, Herslev 7000 Fredericia
Indendørs oldboys

 


Indendørs fodboldspil for Oldboys

 

Elbohallen, Taulov

Nyt spillested

Det er lykkedes for oldboys at få spilletid i Elbohallen i Taulov fra og med mandag, i uge 43 2019  i tidsrummet kl. 19:15 -20.30.  

 

Billedet er fra Elohallens hjemmeside. Billeder er fra "Hal 1", hvor vi spiller. Banens mål er 20 x 40 meter, noget større end banen i Landerupgaard hallen, hvor vi var 4 mand på hvert hold. 1 fast målmand og 1 mand "over stregen".

 

Indendørs fodboldspil for Oldboys

 

Spil i Landerupgaard-hallen er en saga blot

Efter efterårsferien plejede Oldboys at spiller indendørs i Landerupgaard-hallen i mange, mange år.

Kolding Kommune har imidlertid solgt hallen til private, som over for Idrætsforeningen og Oldboys har fremsat nogle helt  uaccepable betingelser.

Derfor er det slut fra og med efteråret 2018 at spille i Landerupgaard-hallen.

Tak til Kolding Kommune

Herslev Idrætsforening og Oldboys siger tak Kolding Kommune for muligheden for i de mange, mange år at spille indendørs fodbold i Landerupgaard-hallen i vinterhalvåret!

Vi har været meget glade for at spille i hallen!

 

Lidt historisk:  I  90'erne og den første halvdel af "0"-erne deltog Herslev Oldboys sammen med 20 andre fodboldklubber i Vejle Amt i indendørs turneringer, der dels blev spillet i Smidstruphallen og dels i Gauerslundhallen. Disse haller har samme størrelse som Elbohallen.

Spillere 40+  dannede hold for sig med 4 mand på hvert hold. Der blev spillet med 1 fast målmand og 1 fast mand "over stregen". Spillere 50+ dannede hold for sig med 5 mand på hvert hold. 1 fast målmand og 1 fast mand "over stregen".Der var "sort" dommer.

I dag:(Nu)  Mandag den 22. oktobner spillede Oldboys første gang i Elbohallen, hvor vi var 17 mand, fordelt i to hold på banen. Det var i overkanten af antal spillere på hvert hold. Mandag den 29. oktober blev spillerne delt op i 3 hold med 6 mand på hvert hold, hvilket var meget passende.

Der blev spillet med 1 fast målmand og 1 mand "over stregen". Dete bliver nok den fremtidige model. Kan dog ske, at holdene (kommer an på spillerantal) bliver på 5 mand. Stadigvæk med 1 fast målmand og 1 fast mand "over stregen".

 

Sidste spilledag indendørs i 2018 bliver mandag den 17. december

Første spilledag indendørs i 2019 bliver mandag den 7. januar

.